Indlæg
Titel:Teamsoft sender mobil produktivitet mod nye højder i CAU – fagforeningen for det danske kabinepersonale
Kategori:
Oprettet:02/14/2012
Forfatter:Johannes Madsen -
Cabin Attendants Union (CAU) er fagforeningen for kabinepersonalet i SAS. De har i mange år haft installeret en Microsoft Exchange server til at håndtere deres e-mail, kalendere o.l. som de tilgik fra Outlook. Omkring sommer 2008 købte CAU TeamCase Journalsystem til Outlook. Som server installerede vi Lotus Domino på samme server som Microsoft Exchange. Domino serveren blev konfigureret som en "Utility Server" således at den ikke blandede sig i Exchanges håndtering af e-mails.

Her i sommer havde Exchange og Domino kørt på den samme fysiske server i tre år, men CAU var ikke 100% tilfreds med Exhange-miljøet. Domino var meget driftsikker og de behøvede aldrig at tilkalde en tekniker, men Exchange var meget ustabil, så CAU var ofte nødt til at tilkalde en tekniker. Herudover havde de andre problemer med Microsoft-programmerne. Søren Johansen (billedet) Steen Vendelboe fra CAU forelagde problemerne for Teamsoft, og vi gjorde dem opmærksomme på at de slet ikke behøvede Microsoft Exchange. Teamsoft kunne nemlig sætte deres Lotus Domino server op så den overtog håndtering af e-mails og kalendere fra Exchange.

Ud over at CAU derved fik et enklere miljø og en bedre integration til TeamCase, ville CAU spare væsentlige beløb på licenser, vedligehold og serviceaktiviteter. Efter at vi havde demonstreret Notes Mail, iNotes (web mail) og Lotus Traveler (til mobiler) var CAU solgt på ideen og siden sommeren 2011 har Lotus Domino håndteret deres e-mails og kalender, foruden TeamCase som hidtil.

Da jeg fortalte historien til Anders Holm Petersen fra IBM, som er ansvarlig for Lotus i Danmark, blev han så begejstret at han tilbød at IBM kunne lave en kundecase.

Klik herunder for at læse hele kundecasen:
http://media.wix.com/ugd/022178_353c98a9b2744984b4009aea2f3d5f9b.pdf


Diskussions forløb

02/14/2012Teamsoft sender mobil produktivitet mod nye højder i CAU – fagforeningen for det danske kabinepersonale (Johannes Madsen)
Notesnet.dk - Rustenborgvej 7a - 2800 Kgs. Lyngby - info at notesnet.dk