Indlæg
Titel:Hydra-Grene A/S: Vi kan vokse med Sherlock
Kategori:
Oprettet:04/21/2008
Forfatter:Knud E Højslet
I Sherlock har Hydra Grene A/S fundet et kvalitets-, arbejdsmiljø- og miljøledelsessystem, som hurtigt vil skabe værdi for såvel den enkelte medarbejder som virksomheden generelt – og som kan følge med, når virksomhedens behov udvikler sig.

Muligheden for at præge systemet og samtidig være med på generelle forbedringer, et overskueligt og logisk opbygget design og sammenhængen med Lotus Notes er nogle af de vigtigste årsager til, at Hydra Grene A/S snart går i luften med kvalitets-, arbejdsmiljø- og miljøledelsessystemet Sherlock fra European House of Quality A/S.
Henrik Vestergaard, som er ansvarlig for implementeringen af Sherlock, mener, at systemet passer perfekt til virksomhedens behov for dokumentation og for at få styr på arbejdsprocesserne. Han har arbejdet med Sherlock i 10 år, inden han kom til Hydra Grene, og han har derfor et indgående kendskab til systemet.
”Jeg har brugt meget tid på at undersøge markedet og har også været inde og vurdere udenlandske systemer. De kan muligvis mere, men de skyder over målet. For os er det vigtigste, at vi kan vokse med systemet, og at medarbejderne føler, at det er logisk og intuitivt opbygget,” siger Henrik Vestergaard.

Værdifuldt arbejdsredskab

Han peger på, at medarbejdernes oplevelse af at arbejde i Sherlock er helt afgørende for, at Hydra Grene får det ønskede udbytte af systemet.
”Systemet kan være nok så effektivt, men hvis medarbejderne ikke forstår værdien af de registreringer, de laver, eller oplever systemet som besværligt at arbejde i, så falder det hele på gulvet. I Sherlock skal medarbejderne ikke åbne flere programmer hver gang, de arbejder med en kunde eller leverandør i CRM/SRM eller opretter en reklamation. Systemet hjælper brugeren igennem de forskellige lag på en logisk måde og påminder medarbejderen om arbejdsopgaver, der nærmer sig deadline,” forklarer Henrik Vestergaard, som forudser, at medarbejderne hurtigt vil tage Sherlock til sig som et værdifuldt arbejdsredskab, som gør deres hverdag nemmere ved at skabe overblik og synliggøre tendenser, som tidligere var svære at få øje på.
”De vil hurtigt opleve, at deres arbejde kommer hele virksomheden til gode,” mener Henrik Vestergaard.

Læs hele artiklen i denne PDF Hydra_case_april08.pdf

Diskussions forløb

04/21/2008Hydra-Grene A/S: Vi kan vokse med Sherlock (Knud E Højslet)
Notesnet.dk - Rustenborgvej 7a - 2800 Kgs. Lyngby - info at notesnet.dk