Indlæg
Titel:Dansk Jernbaneforbund arkiverer forældet journaliseringssystem
Kategori:
Oprettet:08/21/2008
Forfatter:Johannes Madsen -
Dansk Jernbaneforbund (DJF) er gået fra et forældet arkiveringssystem til et topmoderne elektronisk journaliseringssystem, der har givet mange fordele for forbundets medarbejdere. Systemet, som er leveret af Teamsoft, er skræddersyet til forbundets krav til funktioner og sikkerhed og har derved fremtidssikret DJF sagsbehandling.

DJF er fagforening for danske togfører, banepersonale, -teknikere og -håndværkere. Forbundet håndterer dagligt personfølsomme oplysninger om arbejdsmiljø, socialsager, klager og fyringer, som skal opbevares fortroligt. Tidligere blev alle dokumenter arkiveret på gammeldags facon i fysiske sagsmapper på kontoret, som efter arbejdstid blev låst inde i et skab. Med en brugervenlig løsning fra Teamsoft foregår arkiveringen nu elektronisk, og specielt socialrådgiver i forbundet, Karin Angermann, har mærket en markant forbedring i overblik og effektivitet i journalisering.

- Tidligere var det meget besværligt og tidkrævende at oprette en sag, fordi jeg skulle skrive det hele i hånden. Der var også stor risiko for at lave dobbeltarbejde, fordi der kunne ligge oplysninger på samme medlem andre steder i huset, fx hvis medlemmet havde haft en sag kørende hos en kollega. Derfor var det nødvendigt at holde sig evigt opdateret for at bevare overblikket over sagsforhold og korrespondancer, forklarer Karin Angermann, socialrådgiver i Dansk Jernbaneforbund.

Læs hele historien her:
Har du installeret Adobe Acrobat Reader?


Diskussions forløb

08/21/2008Dansk Jernbaneforbund arkiverer forældet journaliseringssystem (Johannes Madsen)
Notesnet.dk - Rustenborgvej 7a - 2800 Kgs. Lyngby - info at notesnet.dk